NoviTech is een jong en dynamisch bedrijf dat iedere klant met enthousiasme en creativiteit verder helpt. Wij bieden iedere klant een volledig gepersonaliseerde dienstverlening. Wij leveren geen bandwerk, maar vakwerk op maat van de klant.

Wij zijn Sophie en Stijn, een jong koppel dat samen ieder project met energie en inzet tot een goed einde brengt. Stijn neemt de technische kant van het project voor zich, terwijl Sophie de creatieve inbreng levert. Samen vormen wij een goed op elkaar afgespeeld team, klaar om al uw wensen om te zetten in realiteit.

Ons Team: Sophie en Stijn

Stijn Eerdekens

 

Ik ben burgerlijk ingenieur in telecommunicatie van opleiding. In het professioneel leven ben ik diensthoofd van een dienst die verantwoordelijk is voor de configuratie, uitbating en probleemanalyse van verschillende netwerken.

Naast duiken, reizen en sporten is het maken van websites één van de dingen waarin ik plezier kan beleven. Webdesign is gegroeid van een hobby tot een tweede professionele activiteit. Aan de hand van cursussen en certificaten ben ik mij meer en meer gaan specialiseren in dit domein.

Ik beleef er telkens weer plezier in om een website te ontwikkelen en om de technsiche uitdaging aan te gaan. Een website moet echter niet alleen technisch goed ontwikkeld zijn. Het ontwerp, de ‘feeling’ en de stijl van de website zijn minstens even belangrijk. Hiervoor doe ik beroep op mijn echtgenote, Sophie. Zij maakt van iedere website opnieuw een mooi en samenhangend geheel.

Wil u ook een website die met passie en overgave ontwikkeld en onderhouden wordt? Contacteer ons en we bespreken hoe wij u kunnen helpen.

 

Sophie Garaglia

 

Op academisch gebied studeerde ik af als master in de politieke wetenschappen met een minor in de rechten aan de VUB. Sindsdien ben ik in hoofdberoep aan het werk als bedrijfsjuriste.

Mijn betrokkenheid bij NoviTech begon doordat ik Stijn hielp bij het creatieve aspect van het webdesign. Stijn staat volledig in voor de technische opbouw van een website en al snel werd duidelijk dat ik met mijn kritisch oog een toegevoegde waarde kon bieden op het niveau van de look en de feeling van een website. Naast het ontwerp ontferm ik me ook over het schrijven van de teksten die op onze websites en social media terug te vinden zijn.

Omdat ik geen rekening moet houden met het technische aspect van de opbouw van een website, kan ik mij volledig uitleven in de grafische vormgeving ervan. Dit zorgt ervoor dat ieder van ons zich kan bezighouden met datgene wat hij graag doet en, al zeg ik het zelf, het resultaat mag er wezen.

Ons Team: Sophie en Stijn