Webdesgin

De look en de feeling van uw website is van cruciaal belang. Wij werken aan een uniek en op maat gemaakt webdesign.

Tegenwoordig is een degelijke website een must om ervoor te zorgen dat u online zichtbaar bent voor potentiële klanten. Deze klanten zullen eerst even op uw website gaan kijken, alvorens ze beslissen of ze u gaan contacteren. Het gekende spreekwoord ‘You never get a second chance to make a first impression’ omschrijft het belang van uw website dan ook volledig. Het is een uithangbord voor uw onderneming en moet potentiële klanten meteen overtuigen. Liefde op het eerst zicht. Dat is wat uw onderneming nodig heeft om zich te onderscheiden van anderen en dat is wat wij u kunnen bezorgen. Wij zorgen ervoor dat uw website potentiële klanten overtuigt.

Diensten: Professioneel webdesign - Op maat

# 1

Op maat

Alvorens aan de website te beginnen zullen wij uw noden analyseren en de doelstellingen vastleggen. Ten eerste krijgt iedere klant bij ons een uniek en op maat gemaakt webdesign. Vervolgens denken wij actief mee over het ontwerp en doen suggesties om tot een geschikte oplossing te komen. Wij beginnen iedere website vanaf nul, waardoor u alle gewenste aanpassingen kan laten uitvoeren tot u er voor de volle 100 % tevreden over bent.

Samen bespreken we ook welke functionaliteiten uw website moet hebben. Wij kunnen een website maken voor ieders budget en volgens ieders wensen. Enkele van de mogelijke functionaliteiten zijn bijvoorbeeld: offertes aanvragen, contactformulieren, productcatalogus tonen, webshop uitbaten, online afspraken maken, … .

Ook tijdens de ontwikkeling van de website zullen er evaluatiemomenten ingelast worden om u de mogelijkheid te geven nog meer inspraak te hebben in de opmaak van uw website. Kortom, samen komen we op een eindresultaat dat volledig voldoet aan uw wensen.

# 2

Gebruiksvriendelijk

Een website moet gebruiksvriendelijk zijn, en dit zowel voor de bezoeker als voor de beheerder. Bezoekers willen graag snel vinden wat ze zoeken, en een overzichtelijk webdesign kan hiervoor zorgen. Wij zorgen ervoor dat uw website in het oog springt waardoor de bezoeker overtuigd wordt van de boodschap die u wilt meegeven.

Eerst en vooral moet uw website te allen tijde goed functioneren. Indien u gaandeweg aanpassingen wilt uitvoeren is dat uiteraard geen enkel probleem. Vandaar dat uw website een constante evolutie is volgens uw bedrijfsmodel.

Diensten: Professioneel webdesign - Gebruiksvriendelijk
Diensten: Professioneel webdesign - Gebruiksvriendelijk

# 2

Gebruiksvriendelijk

Een website moet gebruiksvriendelijk zijn, en dit zowel voor de bezoeker als voor de beheerder. Bezoekers willen graag snel vinden wat ze zoeken, en een overzichtelijk webdesign kan hiervoor zorgen. Wij zorgen ervoor dat uw website in het oog springt waardoor de bezoeker overtuigd wordt van de boodschap die u wilt meegeven.

Eerst en vooral moet uw website te allen tijde goed functioneren. Indien u gaandeweg aanpassingen wilt uitvoeren is dat uiteraard geen enkel probleem. Vandaar dat uw website een constante evolutie is volgens uw bedrijfsmodel.

Diensten: Professioneel webdesign - Bereikbaar

# 3

Bereikbaar

Als basis voor uw online aanwezigheid speelt een website een zeer belangrijke rol. Wij zorgen voor een professioneel webdesign en een bereikbare website met de naam van uw bedrijf. Wilt u ook bereikbaar zijn via professionele mailadressen zoals bijvoorbeeld info@uwbedrijf.be? Wij maken al uw professionele mailboxen waardoor deze altijd beschikbaar zijn, waar u ook bent en op al uw toestellen.

Wij zorgen ook voor uw professionele agenda’s die u al dan niet kan delen met uw collega’s.

Marketing

Wij zorgen ervoor dat potentiële klanten uw website vinden en gaan bezoeken.

Het hebben van een goede website is niet voldoende om uw bedrijf te promoten. Het is daarom van groot belang dat potentiële klanten uw website gemakkelijk vinden. Het verhogen van uw vindbaarheid in zoekmachines en het adverteren van uw website, is bijgevolg een zeer belangrijk element om uw online aanwezigheid te verhogen. Ook sociale media en een aantrekkelijk webdesign spelen een niet te verwaarlozen rol in uw online profiel.

Diensten: Marketing en social media - Zichtbaarheid

# 1

Zichtbaarheid

Nog voor dat potentiële klanten overtuigd kunnen worden, moet uw website vindbaar zijn. Ten eerste moeten we ervoor zorgen dat uw klanten uw website makkelijk vinden en bezoeken. Daarom bieden wij u een pakket marketing aan. In dit pakket zorgen wij er namelijk voor dat uw vindbaarheid in zoekmachines zoals Google aanzienlijk verhoogd wordt. Hieruit volgt dat uw website bovenaan in de zoekresultaten komt en dat uw website geadverteerd wordt. Wij zorgen ervoor dat een potentiële klant voor uw diensten/goederen zal kiezen en niet die van uw concurrent.

Om nog meer klanten te bereiken, passen wij het webdesign ten slotte ook aan voor mobiel gebruik. Dit zorgt ervoor dat de gebruikservaring van een bezoeker ook optimaal is op een mobiel apparaat zoals smartphones en tablets.

# 2

Strategie & Analyse

Om uw online zichtbaarheid te vergroten, stellen wij een specifieke marketingstrategie op voor uw bedrijf. Deze wordt vervolgens doelgericht geïmplementeerd. Marketing is echter geen statisch gegeven, maar een constant werk van analyseren en aanpassen. Wij analyseren waar klanten het meest op klikken en wat hen het meeste aanspreekt. Met deze gegevens gaan we dan terug aan de slag om uw marketingplan en het webdesign aan te passen en te verbeteren.

Diensten: Marketing en social media - Strategie
Diensten: Marketing en social media - Strategie

# 2

Strategie & Analyse

Om uw online zichtbaarheid te vergroten, stellen wij een specifieke marketingstrategie op voor uw bedrijf. Deze wordt vervolgens doelgericht geïmplementeerd. Marketing is echter geen statisch gegeven, maar een constant werk van analyseren en aanpassen. Wij analyseren waar klanten het meest op klikken en wat hen het meeste aanspreekt. Met deze gegevens gaan we dan terug aan de slag om uw marketingplan en het webdesign aan te passen en te verbeteren.

Diensten: Marketing en social media - Social media

# 3

Social Media

Facebook. Google Plus. LinkedIn. Tegenwoordig kan uw bedrijf niet meer zonder. Het creëren van een sterke online identiteit en aanwezigheid is een must en wint alsmaar meer aan belang. Het webdesign van uw site moet dan ook een bepaalde ‘feeling’ creëren waardoor klanten zich meten verbonden voelen. Wij maken de nodige accounts aan zodat u via sociale media nog meer klanten kan bereiken. Hierdoor is het ook mogelijk om een rechtstreekse verbinding te maken tussen de sociale media van uw bedrijf en uw website. Wij kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat u zelf nieuwsberichten kan plaatsen op uw website. Deze verschijnen vervolgens ook automatisch als post op uw facebookpagina. Laat die likes maar komen.

Webwinkel

Droomt u er ook van om uw producten te verkopen via uw eigen online webwinkel?

Nog nooit was het opstarten van een eigen webwinkel zo populair en eenvoudig. Het grote succes van online webwinkels maakt het vanzelfsprekend dat klanten hun aankopen zonder verplaatsing doen. Klanten schuimen spontaan het internet af naar hun volgende koopje. Wij kunnen ervoor zorgen dat ook uw producten makkelijk uw klanten kunnen bereiken. Bijvoorbeeld: productoverzichten, stockbeheer, online aankopen en nog veel meer. Het webdesign zorgt er vervolgens voor dat uw product overtuigend overkomt. Klanten moeten het gevoel krijgen dat ze in uw webwinkel exact datgene kunnen kopen waar ze van dromen. Wij maken een webwinkel op maat van uw bedrijf, waardoor u hem volledig zelf kan beheren.

Diensten: Webwinkel - Shop plezier

# 1

Shop-plezier

Uw webwinkel moet voor uw klanten een aangename winkelomgeving vormen. Alles moet er aantrekkelijk uitzien, producten moeten makkelijk vindbaar zijn en ook het bestellen zelf moet vlot verlopen. Afhankelijk van het product dat u aan uw klanten wilt aanbieden maken wij een webwinkel die aangepast is aan uw eigen noden. Klanten moeten op een snelle, veilige en eenvoudige manier dingen in hun winkelmandje kunnen plaatsen en een paar klikken verder kunnen afrekenen.

# 2

Makkelijk beheer

Productoverzichten, stockbeheer, het aanbieden van promoties, … .

Het lijstje met opties lijkt eindeloos maar NoviTech helpt u graag door een eenvoudig en duidelijk webdesign te creëren. Hierdoor kan u uw webwinkel zelf probleemloos beheren. Zo zorgen wij ervoor dat u bijvoorbeeld zelf nieuwe producten kan toevoegen aan de webwinkel. Vervolgens kan u zelf een duidelijke onderverdeling maken en elk product een specifieke afbeelding, productnaam en beschrijving geven. Ook het voorraadbeheer wordt eenvoudig door rechtstreeks op de webwinkel weer te geven of een artikel al dan niet meteen leverbaar is. Afhankelijk van de verkoop van een product wordt dit automatisch in rekening gebracht zonder dat u hier zelf iets voor moet doen. Indien u dit wenst is het voor uw klanten mogelijk om reviews te schrijven onder de producten. Daarnaast zorgt uw webwinkel eveneens voor een duidelijk klantenbeheer en worden er automatisch per verkoop etiketten gecreëerd voor de verzending van elk product.

Diensten: Webwinkel - Makkelijk beheer
Diensten: Webwinkel - Makkelijk beheer

# 2

Makkelijk beheer

Productoverzichten, stockbeheer, het aanbieden van promoties, … .

Het lijstje met opties lijkt eindeloos maar NoviTech helpt u graag door een eenvoudig en duidelijk webdesign te creëren. Hierdoor kan u uw webwinkel zelf probleemloos beheren. Zo zorgen wij ervoor dat u bijvoorbeeld zelf nieuwe producten kan toevoegen aan de webwinkel. Vervolgens kan u zelf een duidelijke onderverdeling maken en elk product een specifieke afbeelding, productnaam en beschrijving geven. Ook het voorraadbeheer wordt eenvoudig door rechtstreeks op de webwinkel weer te geven of een artikel al dan niet meteen leverbaar is. Afhankelijk van de verkoop van een product wordt dit automatisch in rekening gebracht zonder dat u hier zelf iets voor moet doen. Indien u dit wenst is het voor uw klanten mogelijk om reviews te schrijven onder de producten. Daarnaast zorgt uw webwinkel eveneens voor een duidelijk klantenbeheer en worden er automatisch per verkoop etiketten gecreëerd voor de verzending van elk product.

IT Services

Hebt u zelf niet de tijd om informaticaproblemen op te lossen?

Wij nemen deze zorg dan ook graag uit uw handen en bieden u daarom een volledige IT dienstverlening aan. Indien gewenst kunnen wij bijvoorbeeld al uw informaticamiddelen leveren en installeren. Wij zorgen bovendien ook voor het onderhouden van uw website. Daarnaast zorgen wij voor professionele mailboxen en kalenders. Ook het leveren van technische bijstand in geval van problemen mag u van ons verwachten. Dit en nog veel meer doet NoviTech voor u, zodat u zich volop kunt richten op activiteiten die centraal staan voor de ontwikkeling van uw organisatie. Kortom, laat de technische kant met een gerust hart aan ons over.

Diensten: IT Services - Website en e-mailhosting

# 1

Website en e-mailhosting

Een belangrijk element bij het aanmaken van een website is het kiezen van de domeinnaam (het adres dat gebruikt wordt om naar uw website te surfen).

Wij bieden totaalpakketten aan bij het maken van een website. U moet zelf geen domeinnamen aanvragen of databases kopen. Naargelang uw noden stellen wij een pakket samen met een domeinnaam, één of meerdere databases, opslagcapaciteit, … .

Ook kunnen wij u pakketten aanbieden met één of meerdere persoonlijke mailboxen, agenda’s, online opslagruimte, … . Zo kunnen wij alles personaliseren. Er kunnen bijvoorbeeld specifieke mailadressen worden gecreëerd zoals info@uwbedrijf.be of persoonlijke mailboxen voor uw werknemers zoals sophie@uwbedrijf.be. Op die manier kan u klanten nog meer binden door een gepersonaliseerd mailadres te gebruiken.

Welke opties u ook kiest in uw pakket, wij zorgen ervoor dat deze geïnstalleerd en geconfigureerd worden. Alles wordt klaar voor gebruik afgeleverd.

# 2

Onderhoud, Support & Veiligheid

Het up-to-date houden van uw website is zeer belangrijk om enerzijds de veiligheid van de website te garanderen en anderzijds om ervoor te zorgen dat het uitzicht van uw website in orde blijft. Wij voeren een maandelijks onderhoud uit van uw website, zodat deze volledig up-to-date en veilig blijft.

Het is alles behalve aangenaam als u met een technisch probleem zit dat u niet opgelost krijgt. Wij leveren de technische ondersteuning voor al uw problemen. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit, zorgen wij ervoor dat deze problemen snel opgelost worden.

Diensten: IT Services - Onderhoud, support en veiligheid
Diensten: IT Services - Onderhoud, support en veiligheid

# 2

Onderhoud, Support & Veiligheid

Het up-to-date houden van uw website is zeer belangrijk om enerzijds de veiligheid van de website te garanderen en anderzijds om ervoor te zorgen dat het uitzicht van uw website in orde blijft. Wij voeren een maandelijks onderhoud uit van uw website, zodat deze volledig up-to-date en veilig blijft.

Het is alles behalve aangenaam als u met een technisch probleem zit dat u niet opgelost krijgt. Wij leveren de technische ondersteuning voor al uw problemen. Wanneer u een onderhoudscontract afsluit, zorgen wij ervoor dat deze problemen snel opgelost worden.

Diensten: IT Services - Advies en Startup

# 3

IT Advies & Startup

Beschikken over de goede en nodige IT middelen (computers, laptops, printers, opslagmiddelen, …) is van primordiaal belang in de huidige digitale wereld. Het aanbod is echter zo enorm groot, dat de juiste middelen kiezen een echte opgave is geworden. Wij vergelijken voor u al de producten op de markt en kiezen de meest geschikte middelen voor uw bedrijf (volgens uw vereisten en uw budget).

Wij leveren een volledig opstartpakket voor uw bedrijf. Samen bekijken we welke IT middelen u nodig hebt, kiezen we de middelen die het best aansluiten bij uw bedrijf, configureren we deze middelen en installeren we deze op de locatie van uw bedrijf.

Wilt u zelf IT middelen aankopen, configureren en installeren, maar weet u niet welke middelen u zou moeten aankopen? Vraag ons dan om IT advies. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw bedrijf. U kan vervolgens zelf overgaan tot de aankoop en de installatie.